Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili durum çabucak bapnın olabilir olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın emniyetliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan güçlü evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakılırsa belli başlı yapı teftiş şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) makul durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Hızlı Erişim: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Yangın çıkış kapısı istanbul Bu sayede ivedi durumlarda tahliye ustalıklemleri seri bir biçimde konstrüksiyonlabilir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yararlanma amacı: Kocaman tuzakışdataş merkezleri veya stat kabil cıvıl cıvıl alanlarda evgin çıkış bapsı nüshası daha zait ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi bile herhangi bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları bağırsakin kolay açılabilmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı isim evetşıyor ise yangın kapısı gidiş cihetüne sağlıklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın takkadak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu kapılar dışarıya harbi ve kolayca açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın Bapsı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanların yeğni bir itmesi ile içeriden hariçya harbi açılmaktadır.

Bu baplar sebebiyle ani vüruten durumlarda binadaki tahliye nöbetlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir halde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page